Loading...

T. 973 47 30 77 / info@hostaljaumet.com

El restaurant

Celebracions i grups

El restaurant

Un restaurant familiar ple de tradicions i història

Després de cinc generacions, a la cuina de l’Hostal Jaumet conservem els sabors tradicionals de la cuina catalana amb plats típics de la terra i productes de proximitat. Receptes que formen part de casa nostra desde la 1ª generació, com l’ofegat de la Segarra, les faves a la catalana, els peus de porc guisats, els canelons, la vedella a la jardinera o les ja famoses perdius a la vinagreta de l’àvia Ramona. Tots els guisats els cuinem a la cuina de carbó amb les cassoles de fang, a foc lent i dexant-los fer el seu xup-xup.

Un negoci familiar on, amb l’ajuda d’un gran equip de professionals, oferim el millor de nosaltres per servir-vos els millors plats, cuinats lentament per mantenir el millor sabor dels productes de la nostra terra. Un restaurant amb més de 128 anys d’història, on ens actualitzem contínuament donant pas a les noves tècniques i els gustos de la gastronomía moderna, adaptant-la a la nostra manera de fer per preservar el nostre patrimoni culinari, que han marcat l’Hostal Jaumet des dels seus inicis.

El RESTAURANT ofereix, a més a més de la carta de temporada, dos menús (un per dies laborals i un altre pel cap de setmana) i també es fan menús adequats per a grups.

Horari de 13.00H a 15.30H (reserva prèvia per a grups)

Menu Bar - Terrassa: 14,50 € IVA inclòs
(de dilluns a divendres - excepte festius i tot el mes d'agost)

Menu al restaurant: 28,00 € IVA inclòs
(caps de setmana, festius i tot el mes d'agost) – begudes no incloses

Reserves per grups

Si sou un grup nombrós:

Reservar per a grups

O contacteu amb nosaltres: 973 47 30 77


Bar-Terrassa

Per esmorzar, dinar i sopar. A l’Hostal Jaumet ens llevem cada dia de l’any ben d’hora, per preparar els millors esmorzars de forquilla a la nostra cafeteria, com també entrepans calents i freds. A l’hora de dinar, oferim un menú diari variat amb carn a la brasa i plats de la nostra cuina tradicional.

Per sopar, al bar i a la terrassa trobareu una carta variada amb tapes per compartir, torrades de pagès, hamburgueses de la casa, plats combinats i pizzes elaborades amb productes de proximimitat.

Procurem que a cada visita al nostre establiment, pugueu gaudir de la cuina casolana en un ambient tranquil i acollidor, acompanyats per un equip de professionals que us rebran de forma càlida i familiar.

Horari BAR
De 8 a 12h: Esmorzars
De 12 a 13 h i de 16 h a 23.30 h: Entrepants freds i tapes de l’expositor.
De 13 h a 16 h: Dinars.
De 20.30 h a 22.30 h: Sopars.

Ara Lleida Ara Lleida

Horaris


HORARI FESTES DE NADAL - DEL 22/12 AL DIA 07/01/24

OBERT DE 08H A 23.30H

TANCAT EL DIA 25/12  i DIA 02/01
-  el 24/12 i el 31/12 tancarem a les 20h

Del 8 al 18 gener tancat per vacances

PER DINAR I SOPAR PRÈVIA RESERVA AL 973473077

Contacta per Whatsapp RESERVAR