Loading...

T. 973 47 30 77 / info@hostaljaumet.com

Acte celebració 125è Aniversari del Hostal Jaumet presidit pel M.Hble. Sr.Artur Mas i Gavarró

El dia 19.03.15 es van celebrar el 125è aniversari del Hostal Jaumet. Va ser un acte molt emotiu on el president de la Generalitat, el M.Hble.Sr.Artur Mas i Gavarró va descobrir un mural, tot seguit es va continuar amb la celebració, on hi va haver diferents parlaments i el traspàs de la cuina de carbó i el llibre de receptes de la 4a a la 5ena generació . A l’acte van assistir diferents personalitats, amics i familiars.

Actes d'apadrinament del 125è aniversari

Durant els 12 mesos de l'any del 125è aniversari, un dia al mes és van celebrar dinars, que van apadrinar diferents restauradors/es tots ells molt reconeguts en el sector.

L'apadrinament del sopar del 125é aniversari el va fer el nostre amic restaurador Joan Pallarès de Can Boix de Peramola. Durant aquell any és van fer diferents dinars on coneguts restauradors del nostre país van col.laborarar amb l’apadrinament del dinar i on també assistien diferents proveïdors de l’hostal.

 Els diferents apadrinaments dels àpats han estat per grans cuiners com: la senyora Montserrat i el seu fill Josep “pitus” del Celler de Can Roca, el Ramon i el seu pare del Racó d’en Freixa, el Carles Gaig i en Nandu Jubany. Va ser una proposta que va agradar a tots els assistents i un bon record d'aquell 125e aniversari.

Horaris


TANCAT PER VACANCES DEL 13/09 AL 21/09 INCLÒS

HORARI ESTIU
Dilluns (obert esmorzars i dinars)
Dimecres a diumenge de 08.00h a 23.00h

* DILLUNS TARDA i DIMARTS TANCAT (excepte festius o vigilies)

Contacta per Whatsapp RESERVAR