Les receptes de Cal Jaumet

Llibre de receptes de cuina catalana"Ramona Closa, o l'alquímia d'una cuinera"

"…el Jaumet em va regalar el llibre de sa mare. Ben escrit i molt emotiu. Sobretot quan l'autora, l'Antonieta Zaccarelli, descriu com la Ramona prepara els menjars. En aquests moments el llibre adquireix una dimensió màgica. T'hi trobes, com si fossis allí, al costat de la Ramona, una mestressa de la cuina popular i tradicional."

 

Ignasi Revés a esmorzarsdeforquilla.blogspot.com.es

Historia de un hostal centenario

 

 

"Cal Jaumet de Torà. La historia y la cocina de un hostal centenario"
Jaume Marimon i Vidal Vidal

Aquest volum en recull la trajectòria centenària, un seguit d'anècdotes sovint sucoses i costumistes, mirall d'un món rural perdut per sempre i trufades de referència a plats de cuina tradicionals, amb un annex final que aplega una quarantena de receptes característiques de casa, algunes de molt típiques de la comarca com l'ofegat de la Segarra o les antològiques perdius a la vinagreta que encara guisa amb amor i paciència la "padrina" Ramona Closa.

  

Cen anys fen cuina catalana Hostal Jaumet

"Cal Jaumet de Torà. Cent anys d'un hostal català"
Vidal Vidal.

 Lleida : Hostal Cal Jaumet, DL 1994. 2a ed.

 

El llibre narra la historia de l’hostal, ja que commemora la festa que es va fer per el seu centenari al 1990, on van acudir grans personalitats politiques i del mon del turisme i l’hostaleria.

 

 

Bar-Snack Restaurant Terrassa - Terrace Business Meetings Piscina - Swimming Pool Wi-Fi Parking Credit Card Sala estar - TV Acces Adaptat Senders - Hiking BTT - tracks Historic Spots