Faves a la segarrenca

Faves a la Segarrenca: cuina catalanaPreparació: 15 m

Temps de cocció: 40 m

Ingredients per a 4 persones: 1 kg de faves tendres, 4 talls de cansalada viada, 2 botifarres negres, 2 botifarres crues, tomàquets madurs, grans d’all, 1 ceba grossa, 1 fulla de llorer, 1/2 copa d’anís sec, 1/2 copa de menta, 1 got de brou de carn, brou vegetal, oli d’oliva i sal.

Manera de preparar-ho:

En una cassola de fang amb un raig d’oli d’oliva, enrossiu el tall a foc mitjà juntament amb els alls i la ceba, picats ben finament. Seguidament afegiu-hi el tomàquet, pelat i capolat, i deixeu-lo a foc baix, que faci xupxup, fins que es concentri. Aleshores, aboqueu-hi l’anís, la menta i el brou de carn. Deixeu que la salsa es redueixi una mica i, a continuació, afegiu-hi les faves. Doneu-hi un parell de voltes i cobriu-les amb brou vegetal. Rectifiqueu-ho de sal, poseu-hi la fulla de llorer i deixeu-ho coure a foc lent fins que les faves siguin ben cuites.

Bar-Snack Restaurant Terrassa - Terrace Business Meetings Piscina - Swimming Pool Wi-Fi Parking Credit Card Sala estar - TV Acces Adaptat Senders - Hiking BTT - tracks Historic Spots