Jordi Sargatal

19 de desembre de 2006

Fins fa tres anys Torà era, per a nosaltres, només un lloc de pas cap Alinyà o les Planes de Son, era una zona sense nom propi.

Fa tres anys en Manel Profitós em va convèncer per venir a dinar a Can Jaumet i, havent dinat, vàrem anar a la Torre de Vallferosa, resseguint un riu, el Llanera, ple d’aigua i de vida, voltat de pinedes i de rouredes esplendoroses. Va ser un autèntic descobriment.

Des de llavors hem fet un estudi del terme de Torà i de tot l’interior eixut de Catalunya. Ja sabem el camí. Ara cal seguir-lo i estar segurs que arribarem al final.

En Goette deia que quan creus en el que fas “la determinació té geni, poder i màgia. Cal començar...”

Creiem tant en Torà que hem volgut fer el dinar de Nadal a Can Jaumet de Torà, i agraïm moltíssim l’acolliment de Can Jaumet i de l’Ajuntament de Torà.

Ahir, dia 18 de desembre, la Fundació Territori i Paisatge va fer 9 anys. Caixa Catalunya va fer una aposta valenta en crear aquesta Fundació, i en aquests 9 anys creiem que hem fet força coses i bones, i l’estudi de Torà és de les coses bones que hem fet. Gràcies i per molts anys, en nom de tota la Fundació.

Jordi Sargatal, Director-Gerent de la Fundació Territori i Paisatge

Bar-Snack Restaurant Terrassa - Terrace Business Meetings Piscina - Swimming Pool Wi-Fi Parking Credit Card Sala estar - TV Acces Adaptat Senders - Hiking BTT - tracks Historic Spots